Atpakaļ uz nra.lv

Aicina atsaukties Valdemāra Pasāžā notikuša uzbrukuma aculieciniekus

Portāls nra.lv 18.septembris 2017, 15:14
 
Ilustratīvs attēls
Valsts policijā šobrīd tiek izmeklēts kriminālprocess saistībā ar 7. septembrī Rīgā, Valdemāra Pasāžā, notikušu konfliktu, kura laikā vairāki vīrieši uz ielas piekāvuši citu vīrieti. Valsts policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus, kā arī ikvienu iedzīvotāju, kuriem ir jebkāda informācija par personām, kuras varētu būt saistītas ar šo noziegumu. Informēt policiju iespējams pa tālruņa numuru 67030630, 20269288 vai 110, vai arī vēršoties Rīgas Brasas iecirknī Klijānu ielā 4.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Brasas iecirkņa policisti ir ieguvuši informāciju, ka 7. septembrī ap pieciem no rīta Rīgā, Aristida Briāna ielā 9a, starp vairākiem vīriešiem uz ielas norisinājies konflikts, kura laikā vienam no viņiem nodarīti miesas bojājumi. Pēc notikušā cietušais tika nogādāts slimnīcā.

Saistībā ar šo noziegumu uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas - par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību.

Policisti izmeklēšanas laikā ir ieguvuši videonovērošanas kameru ierakstus no vairākām vietām Rīgā, un šobrīd iegūtie materiāli tiek analizēti.

Pašreizējā informācija liecina, ka uzbrucēji cietušo iepriekš nav pazinuši. Uzbrukuma iemesli un apstākļi šobrīd tiek skaidroti.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka minēto noziegumu un to izdarījušos vīriešus varētu būt redzējuši vairāki iedzīvotāji. Valsts policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus, kā arī citus iedzīvotājus, kuriem ir jebkāda izmeklēšanā noderīga informācija. Informēt policiju iespējams pa tālruņa numuru 67030630, 20269288 vai 110, vai arī vēršoties Rīgas Brasas iecirknī Klijānu ielā 4.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas