Atpakaļ uz nra.lv

Izmantojot 80 gadus vecas kundzes uzticību, vīrietis viņu apzog

Portāls nra.lv 17.oktobris 2017, 14:08
 
Valsts policija
15. oktobrī Salaspils policijas iecirknī vērsās 80 gadu veca sieviete, kura ziņoja, ka Stopiņu novadā no viņas dārza mājiņas šajā pašā dienā ir nozagts maks ar 50 eiro, kredītkarti un veikalu klienta kartēm, informē Valsts policija.

Policisti noskaidroja, ka sieviete bija nolīgusi kādu pazīstamu vīrieti, lai palīdz viņai veikt darbus dārza mājiņā. Kamēr vīrietis strādājis iekštelpās, saimniece dārzā veikusi rudens darbus. Dienas beigās viņa samaksājusi vīrietim par padarīto darbu, ielikusi maku somā un to atstājusi dārza mājiņā, kur vēl kādu laiku viens pats uzturējies minētais palīgs. Tikmēr pati atgriezusies dārzā.

Pēc laika atgriežoties mājiņā, kad paziņa jau bija devies prom, viņa konstatēja, ka no somas ir pazudis maks ar 50 eiro. Noskaidrojot jau minētā sievietes paziņas atrašanās vietu, Valsts policijas Salaspils iecirkņa policisti sadarbībā ar Stopiņu novada pašvaldības policiju šīs pašas dienas vakarā viņu aizturēja. Vīrieti pārmeklējot, tika atrasta cietušās kredītkarte un klienta kartes. Aizdomās turētais atzina, ka nozagto maku esot izmetis un naudu jau paspējis iztērēt. Aizturētais 1973. gadā dzimušais vīrietis iepriekš nav krimināli sodīts.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 180. panta - par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas