Atpakaļ uz nra.lv

Zagļi ar nočiepto zāles pļāvēju iestigst mežā

Portāls nra.lv 18.oktobris 2017, 17:38
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Naktī no 14. uz 15. oktobri ap pulksten 4.00 Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Zemgales iecirknī tika saņemta informācija par zādzības izdarīšanu no privātmājas. Par šo notikumu ziņoja nozagtās mantas īpašnieks.

Ierodoties notikuma vietā, likumsargi noskaidroja, ka no privātmājas teritorijas tika nozagts zāles pļāvējs. Cietušā kaimiņš naktī pamodies un ieraudzījis, kā divi vīrieši pie mašīnas pieāķējuši zāles pļāvēju un braukuši projām, atstājot vilkšanas pēdas.

Cietusī persona kopā ar kaimiņu izsekojuši iespējamos vainīgos un ieraudzījuši iestigušu mašīnu kopā ar zāles pļāvēju. Pamanījuši tā īpašnieku un kaimiņu, aizdomās turētās personas metušās bēgt, notikuma vietā atstājot gan mašīnu, gan nozagto mantu.

Veicot izmeklēšanas darbus, Rīgas Zemgales iecirkņa policisti 17.oktobrī par šī nozieguma izdarīšanu aizturēja divus vīriešus, kuri dzimuši 1983. un 1987. gadā. Aizturētie iepriekš nav nonākuši policijas redzeslokā.

Valsts policija/pixabay.com

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta trešās daļas - par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot telpā, vai ja tā izdarīta no glabātavas. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Aizturētie vīrieši atrodas izolatorā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:19

Jaunākās diskusijas