Atpakaļ uz nra.lv

Musulmanieti, kura aicināja veikt slaktiņus Eiropā, nolemj nesodīt, jo viņai ir pieci bērni

Portāls nra.lv 8.novembris 2017, 11:39
 
Central News
Tiesa par nevainīgu atzinusi Lielbritānijā mītošo musulmanieti Farhanu Ahmedu, tādejādi šokējot apkārtējo sabiedrību, ziņo The Sun.
Sieviete sociālajos tīklos aktīvi propagandējusi Islāma valsti un aicinājusi veikt teroraktus Eiropā, tostarp Londonā, kur pati dzīvo. Viņa arī slavējusi ''izcili realizēto'' Parīzes teroraktu.

Musulmaniete arī publicējusi pamācības, kā veiksmīgāk veikt duršanas publiskās vietās, vai arī pašam uzmeistarot spridzekļus.

Tiesnesis Kristofers Moss savu pārsteidzošo lēmumu attaisnot 40 gadus veco sievieti skaidrojis ar to, ka viņai ir pieci bērni, kuri ''cieš''', jo māte ir apcietināta: ''Jo ātrāk atgriezīsies pie saviem bērniem, jo labāk.''

Viņu īpaši aizkustinājusi vēstule no apsūdzētās 16 gadus vecā dēla, kurš lūdzis ''neatņemt māti''. Sievietes advokāts tikmēr atzīmējis, ka viņa esot ''laba māte''.

''Kādu tavuprāt ietekmi šī sieviete sniedz saviem bērniem?,'' apsūdzības puse asi kritizēja tiesnesi. ''Visticamāk viņa centīsies viņiem izskalot smadzenes un pievērst saviem uzskatiem. Tiesnesim jāuzņemas atbildība par savu lēmumu.''

Sieviete tiesā bijusi lakoniska, pasakot tienesim ''paldies''.

Interesanti, ka viņas vīrs Turcijā ticis apsūdzēts teroristiskās darbībās, tomēr tagad jau dzīvo Lielbritānijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas