Atpakaļ uz nra.lv

Pārdaugavā vīrietis sadur savu pudeles brāli, jo tas pārāk skaļi krācis

Portāls nra.lv 16.novembris 2017, 11:23
 
VP
11. novembrī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Kurzemes iecirknī tika saņemta informācija par vīrieti, kuram nodarīti smagi miesas bojājumi.

Likumsargi, ierodoties notikuma vietā, noskaidroja, ka trīs personu kompānija - divi vīrieši un viena sieviete - lietojusi alkoholiskos dzērienus.

Izdzerot divas pudeles degvīna, viens no vīriešiem devies gulēt, savukārt pārējās personas devušās pēc papildus dziras. Kad trešā pudele tika iztukšota, iespējamais vainīgais paņēmis nazi un iedūris aizmigušajam vīrietim krūtīs, jo viņš esot nemierīgi gulējis un ar savu krākšanu traucējis pārējiem.

Cietušais vīrietis pamodies un sākotnēji neapzinājies, kas noticis, līdz pamanījis uz sava apģērba asins traipus. Sieviete, kura bija kļuvusi par notikušā aculiecinieci, nekavējoties izsauca mediķus, kuri vīrieti nogādāja ārstniecības iestādē.

Rīgas Kurzemes iecirkņa policisti turpat nozieguma vietā aizturēja 1991. gadā dzimušo vīrieti, kurš iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par huligānismu un narkotisko vielu apriti. Jāpiemin, ka aizturēšanas brīdī vīrietis atradies trīs promiļu stiprā alkohola reibumā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125. panta pirmās daļas - par smaga miesas bojājuma nodarīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem.

Aizturētajam vīrietim piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas