Atpakaļ uz nra.lv

Drosmīgs pensionārs pastāsta, kā viņam Zolitūdē uzbrukuši zagļi

Portāls nra.lv 17.decembris 2017, 10:23
 
Ekrānšāviņš no "Degpunktā" sižeta
Likumsargi vairākkārt ir atgādinājuši, ka gadījumā, ja neesat drošs par savu pārspēku, labāk nemaz nemēģiniet aizturēt likumpārkāpējus, citādi izaicināsies likteni. Piemērs tam ir arī Zolitūdes iedzīvotāja Jurija piedzīvotais.

Raidījums "Degpunktā" vēsta, ka 6.decembrī kungs devies uz sociālo dienestu Āgenskalnā. Pa to laiku viņa mājoklī ielauzušies zagļi. "Es atnācu mājas, bet man te ir nelūgti viesi. Durvīm ir izlauzta slēdzene. Bet viņi nepaspēja ieiet dzīvoklī. Es uzreiz sapratu ka te ir zagļi, nokāpu lejā un nobloķēju kāpņutelpas durvis un gaidīju," pastāsta drosminieks.

Jurijs izsaucis gan policiju, gan glābējus. Tiesa gan, kungs domā, ka dienesti kavējušies. Mēģinot apturēt zaglū bandu saviem spēkiem, pensionārs saņēmis vairākus sāpīgus sitienus.

F64 Photo Agency

"Policija atbrauca tikai pēc trim stundām, kad zagļi man jau bija iepūtuši acīs piparu gāzi un iesituši pa kājām ar lauzni. Es nokritu turpat trepēs," norāda cietušais.

Apskatot mitekli atklājies, ka no dzīvokļa nozagti vairāki tūkstoši eiro, kā arī divi mobilie telefoni. Policijas pārstāvji gan norāda, ka tuvākā ekipāža notikuma vietā ieradusies 15 minūšu laikā.

Kā izrādās, tad šī ir jau otrā reize pāris gadu laikā, kad neģēļi apzaguši Jurija mitekli, vēsta "Degpunktā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas