Atpakaļ uz nra.lv

Liepājas cietumā miris vīrietis, kurš vasarā Rojā nežēlīgi notrieca cilvēku

Portāls nra.lv 11.janvāris 2018, 13:00
 
F64
Portāls Kasjauns.lv vēsta, ka 34 gadu vecumā miris dzērājšoferis, kurš Rojas Zvejnieksvētku laikā alkohola un narkotisko vielu reibumā notrieca vīrieti.

Kā iepriekš ziņots, 9. jūlijā Zvejnieksvētku laikā Rojā tika nežēlīgi notrieks 33 gadus vecais Artūrs, kurš, pēc Kasjauns.lv informācijas, joprojām atgūstas no smagajiem ievainojumiem un pārvietojas ratiņkrēslā ar cerību, ka vēl kādreiz staigās. Tika atklāts, ka reibumā esošais vīrietis speciāli uzbraucis Artūram. Pēc tam šoferi atrada savā auto aizmigušu

Ieslodzījumu vietu pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Ināra Makārova Kasjauns.lv paziņoja, ka nesen ar brīvības atņemšanu uz pieciem gadiem notiesātais noziedznieks ir miris. Ieslodzītais miris 9. janvārī pēc tam, kad konstatējot veselības problēmas tika izsaukta ātrā medicīniskā palīdzība, bet pēc 40 minūšu ilgām pūlēm, viņa dzīvību vairs nespēja glābt.

Cietušā Artūra ģimene ir šokēta. Viņi plānoja pēc cietumsoda izciešanas pieprasīt no vīrieša vismaz daļēju atlīdību par ārstniecības izdevumiem.

Avots: kasjauns.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas