Atpakaļ uz nra.lv

Saldū cilvēki dzīvo bailēs; pilsētu terorizē vīriešu banda

Portāls nra.lv 15.janvāris 2018, 13:19
 
F64
Saldū jau vairākus mēnešus uzdarbojas jauniešu banda, kura pilsētniekiem neļauj mierīgi dzīvot un apdraud viņu drošību. Huligāni trokšņo, kaujas, sabiedriskās vietās lieto alkoholu un uzbrūk garāmgājējiem, raksta "jauns.lv".
Par huligānu ālēšanos uztraukušies ne tikai pilsētnieki, bet arī pašvaldība, kura nesen rīkoja pat īpašu sēdi, lai apspriestu pilsētā izveidojušos situāciju.
Ja vairums saldenieku pārliecināti, ka pilsētu terorizē jauniešu banda, tad atbildīgās amatpersonas uzskata, ka viss nemaz tik traki neesot - uzdarbojas tikai atsevišķi pusaudži, kuri nu jau ir nonākuši policijas redzeslokā.

Pašā gada sākumā Saldus novada domes priekšsēdētāja vietnieks Māris Zusts uz sarunu par šo tēmu izsauca Saldus pašvaldības policijas priekšnieku Rolandu Marģeli, Valsts policijas Saldus iecirkņa priekšnieku Induli Blīgznu un Saldus Boksa kluba vadītāju Ansi Pūci. Pašvaldība informē, ka pilsētā notikuši vairāki incidenti, „kuros iesaistīta kāda jauniešu grupa, kura pārkāpj sabiedriskās kārtības noteikumus un apdraud mūsu drošību. Reaģējot uz situāciju, pagājušā gada nogalē pašvaldība ierīkoja trauksmes pogu Saldus Mūzikas un Mākslas skolā, kā arī izvietoja piecas papildus video novērošanas kameras. Pašvaldības policijai šogad paredzēts ierīkot vēl vairākas kameras. Māris Zusts uzdeva pašvaldības policijai veikt papildu patruļas nedēļas nogalēs, kā arī rīkot regulārus drošības reidus pilsētā”.

Gatavību savaldīt trakojošos huligānus izteica arī Saldus Boksa kluba vadītājs. Saldenieki tiek brīdināti par izveidojušos situāciju un tiek aicināti par jebkādām aizdomīgām situācijām un kompānijām zvanīt policijai.


Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas