Atpakaļ uz nra.lv

Nepatīkami foto! Kuldīgas pusē grāvi atrasti beigti un pusdzīvi brieži

Portāls nra.lv 1.februāris 2018, 6:56
 
Attēlam ilustratīva nozīme / pixabay.com
Raidījums "Bez Tabu" ziņo par traģisku skatu Kuldīgas novada Snēpeles pagastā, kur ierīkoti briežu dārzi..

Pie briežu dārzs gravā atrasti aptuveni desmit miruši, upītē iekrituši, saplosīti dambriežu ķermeņi vienā aplokā un pāris dzīvnieku skeleti, savainoti briedēni - otrā, vēsta "Bez Tabu".

Vietu atrāda vietējie iedzīvotāji. Plašajos aplokos ir grava ar upīti, kurā redzami vairāki miruši dzīvnieki. Krastos mētājās apgrauzti, asiņaini ķermeņu pārpalikumi. Vienuviet saskaitāmi desmit krituši dambrieži, vēsta raidījums.

”Tā nav pirmā reize, kad kaut kas tāds te notiek. Blakus aplokā viens dzīvnieks ir pusdzīvs. Izskatījās, ka viņam pārlauztas kājas. Turpat mētājas apgrauztas ribas,” raidījumsm stāsta aculiecinieki.

Ekrānšāviņš/skaties.lv/Bez Tabu

“Bez Tabu” sazinājās ar briežu dārza īpašnieku Gunāru Slavinski. Uz jautājumu, vai tas nav darbinieku pienākums uzraudzīt, kas notiek aplokos, viņš atcērt, ka divas dienas iepriekš tie apsekoti, nekas tamlīdzīgs nav redzēts. "Kāpēc jūs taisāt sensāciju, nevis ziņojāt milicijai, policijai! Jūs esat tikpat bezatbildīgi kā tie cilvēki, kuri ziņoja jums!" raidījumam pārmet briežu dārza īpašnieks Gunārs Slavinskis.

”Visticamāk, to izdarījuši klaiņojoši suņi, kas pa caurumiem sētā iekļuvuši dambriežu aplokā, savukārt pārējo jau paveikuši mazie meža dzīvnieki un putni,” skaidro Pārtikas un veterinārais dienests.

Avots: Bez Tabu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas