Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Rīgā gaišā dienas laikā notiek vardarbīgs uzbrukums

Portāls nra.lv 8.februāris 2018, 17:30
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Mārtiņš Zilgalvis, F64 Photo Agency
Sieviete meklē aculieciniekus, kuri redzēja vardarbīgo uzbrukumu viņas draugam Rīgā.

"Pirmdienā (05.02.2018.) plkst. 16.25-16.30, braucot ar 22. trolejbusu no Lienes ielas pieturu uz pieturu Daugavas stadions (virzienā Centrs - Pļavnieki), vīrietis pienāca no muguras draugam un norāva cepuri, pēc mēģinājuma atgriezt cepuri, vīrietis sāka draugam atkārtoti sist pa galvu un seju.

Uz maniem palīgā saucieniem nereaģēja trolejbusa šoferis, kā arī pārējie pasažieri (kas bija omītes vai jaunas meitenes) neriskēja iesaistīties vardarbīgajā darbībā. Tomēr lūdzu šos cilvēkus, kas redzēja šo uzbrukumu, atsaukties un iesniegt jebkāda veida liecību par vizuālo izskatu vai darbībām.

Arī pēc izkāpšanas no trolejbusa (A. Deglava iela 26a) un vīrietis pagriezās un vēlreiz uzbruka draugam. Uzreiz pēc izkāpšanas tika fiksēts trolejbusa borta numurs, zvanīts policijai un tad ātrajai palīdzībai. Kamēr tika gaidīts policija vīrietis ar savu pavadoni aizgāja uz vietējo lombardu (Pērnavas ielas 55-4/5) un tad mierīgi iepirkās vēl vietējā pārtikas preču veikalā (Pērnavas ielā 55-1).
Šis viss notika gaišas dienas laikā!!! Runājot ar kaimiņiem, uzzināju, ka arī ir citi atgadījumi, kas varbūt ir vai nav saistīti ar šiem vīriešiem," raksta Elvīra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas