Atpakaļ uz nra.lv

Brīdina Mārupē dzīvojošos - apkaimē pēdējā laikā siro auto zagļi

Portāls nra.lv 9.februāris 2018, 19:33
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Karina Gutmane‎ ar facebook palīdzību mudina Mārupes iedzīvotājus būt vērīgiem - pēdējās dienās apkaimē siro auto zagļi.

"Vēlos padalīties ar mūsu situāciju, kā arī rosināt cilvēkus būt piesardzīgākiem! 6.februāri, ap plkst. 2:00 naktī, uz Māliņu ielas, tika veikts mēģinājums nozagt mūsu mašīnu - Subaru Outback. Par laimi, tas zagļiem neizdevās, pateicoties mūsu kaimiņam, kurš piecēlās naktī, lai apraudzītu savu meitu, kura bija pamodusies.

Ieraudzīja pa logu ātri piebraucošu baltu mašīnu (arī Subaru, bet Forester). No mašīnas izkāpa divi vīrieši maskās, viens piegāja pie mājas durvīm ar datoru, otrs jau stāvēja pie mašīnas - pēc 10 sekundēm mašīna jau bija vaļā un vīrietis bija iekšā mašīnā.

Tajā brīdī mūsu kaimiņš zagļiem iztraucēja atverot logu un uzbļaujot. Zagļi pameta notikumu vietu. Policiju arī kaimiņš jau bija paspējis izsaukt. No rīta pie mums atbrauca kriminālpolicija un paziņoja, ka Subaru Forester, ar kuru zagļi bija piebraukuši pie mūsu mājas un mēģināja nozagt mūsu mašīnu, bija tikko nozagts 300 metrus no mūsu mājas. Esot bijusi arī pavadoša mašīna. Arī šovakar, netālu no mūsu mājas, neloģiskā vietā, stāvēja auto kādas 30 minūtes. Tiklīdz izgriezos no pagalma, auto nozuda. Sargiet sevi un savu īpašumu, mārupieši!" aicina

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

9.februāris 2018

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:25

Jaunākās diskusijas