Atpakaļ uz nra.lv

Pēc 8.marta svinībām ārsti joprojām cīnās par kādas rīdzinieces dzīvību

Portāls nra.lv 14.marts 2018, 13:07
 
Kaspars Krafts, F64 Photo Agency
8. marta atskaņas vēl šodien jūtamas Sarkandaugavā. Policistiem jāizmeklē lieta par smagu miesas bojājumu nodarīšanu kādai 30 gadus vecais sievietei, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Atgadījums fiksēts 9. martā, pēc sieviešu dienas svinībām, kad kāds vīrietis sadūris savu paziņu. Viņa, glābjoties, skrējusi pie kaimiņiem, kas izsaukuši palīdzību.

Kaimiņi saka - nepatikšanas jau briedušas 8. martā, kad uzdzīvotāji manīti, streipuļojot pa apkārtni un savā starpā strīdoties. Turklāt sievietes bijušas vismaz divas. Iespējams, izcēlusies greizsirdības scēna.

Kāda kaimiņiene piebilst, ka arī pati reiz cietusi no uzbrucēja rokas - palikusi bez telefona, kuru ar policijas palīdzību vēlāk gan izdevies atgūt.

Šobrīd pret aizdomās turamo savākti pietiekami daudz pierādījumi, lai lieta nonāktu līdz loģiskam iznākumam. Arī viņš pats vairs neliedzas.

Tagad aizturētajam jācer, ka sadurtā sieviete izķepurosies, citādi viņš var saņemt daudzus gadus aiz restēm. Šobrīd, kā policijai ziņojuši ārsti, 30 gadus vecās pacientes dzīvība karājas mata galā, jo nazis skāris sirdi. Cietusī tiek uzturēta mākslīgajā komā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas