Atpakaļ uz nra.lv

Imantā vīrietis bērnus noved līdz histērijai; iesaistās policija

Portāls nra.lv 14.marts 2018, 17:20
 
Rīgas pašvladības policija
11. martā neilgi pēc pulksten 18.00 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Imantā, kur kādā sporta centrā atradās neadekvāts vīrietis ar diviem maziem bērniem.

Policisti, ierodoties notikuma vietā, sastapa izsaucēju, kurš izteica aizdomas, ka bērnu tēvs, iespējams, ir spēcīgā alkohola reibumā.

Kārtības sargi devās uz norādīto ģērbtuvi, kur neadekvātais vīrietis, ieraugot policistus, sāka kliegt gan uz likumsargiem, gan izsaucēja. Līdzās viņam atradās arī aptuveni četrus gadus vecs puisēns un deviņus gadus veca meitene. Manāmi iereibušais vīrietis savus bērnus bija novedis līdz histērijai un uzņēmuma darbinieki mēģināja viņus nomierināt.

Likumsargi lūdza arī kungam nomierināties, izskaidrot savas rīcības iemeslus un uzrādīt personu apliecinošu dokumentu, taču viņš atteicās sadarboties un sāka draudēt izsaucējam ar fizisku izrēķināšanos. Kārtības sargiem nācās pielietot fizisku spēku un elektrošoka pistoli, lai agresīvo bērnu tēvu savaldītu.

Vērojot vīrieša uzvedību, nolemts izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus.

Pēc neilga laika notikuma vietā ieradās arī bērnu māte, kura pastāstīja, ka vīrs pēc divām darba diennaktīm nolēmis pavadīt laiku ar bērniem. Nekas nav liecinājis, ka viņš būtu lietojis grādīgos dzērienus vai citas apreibinošas vielas, tāpēc nav bijis iemesls bērniem liegt pavadīt laiku ar tēvu. Sieviete piebilda, ka visi pirms tam arī apmeklējuši bērnu pasākumu, pēc kura dzīvesbiedrs bijis pārguris. Kungs šādā stāvoklī ar personīgo automašīnu bērnus aizvedis uz sporta centru.

Sieviete devās pie vīra un mēģināja uzsākt sarunu, taču viņš nespēja nomierināties un sāka kliegt arī uz savu mīļoto. Drīz pēc tam notikuma vietā ieradās mediķi, kuri nolēma vīrieti hospitalizēt plašākiem izmeklējumiem.

Bērni kopā ar māti nogādāti dzīvesvietā, kur veikta dzīvesvietas pārbaude. Atvasēm konstatēta labvēlīga vide, līdz ar to bērni nodoti mātes uzraudzībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas