Atpakaļ uz nra.lv

Jauni pavērsieni 2006. gadā Īrijā nogalinātās latvietes lietā

Portāls nra.lv 21.marts 2018, 18:33
 
pixabay.com
Lielbritānijā arestēti divi kriminālnoziedznieki, bēdīgi slavenā Kinahan karteļa locekļi, no kuriem viens tiek turēts aizdomās arī par saistību ar latvietes Baibas Saulītes slepkavību, kas notika 2006.gadā, ataucoties uz Independent.ie ziņo Baltic-Ireland.ie.

Aizturētajam 29 gadus vecajam noziedzniekam iepriekšējas sodāmības un viņš tiek turēts aizdomās par saistību ar Baibas Saulītes un bēdīgi slavenā bandas vadoņa Edija Hatča slepkavībām. Pēc milzīga spiediena no likumsargu un Hatča bandas locekļu puses, abi aizturētie noziedznieki bija spiesti bēgt no Īrijas.

Varasiestādes ir informētas par noziedznieku arestēšanu kaimiņsalā un uztur sakarus ar britu policiju.

Baiba Saulīte 2006. gada 19.novembrī tika nošauta uz viņas mājas sliekšņa Dublinā, bet vēl līdz šim par šo slepkavību nav izvirzīta neviena apsūdzība. Pēc ilgstošas izmeklēšanas policija uzskatīja, ka ir pietiekams pamats izvirzīt apsūdzības par sievietes nogalināšanu brāļu Dandonu bandas vadoņiem un nogalinātās sievietes vīram, libānietim Hassanam. Tomēr prokuratūra noraidīja izmeklētāju ieteikumus, apgalvojot, ka apsūdzību izvirzīšanai trūkst pierādījumu.

Avots: baltic-ireland.ie

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas