Atpakaļ uz nra.lv

Kravas auto šofera dēļ mirst jaunā māmiņa; piederīgie sašutuši par tiesas spriedumu

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 16.maijs 2018, 17:45
 
Attēlam ilustratīva nozīme / AFP/Scanpix
Īrijas sabiedrību šokējusi tiesas rīcībā, maigi sodot kravas auto šoferi, kura dēļ dzīvību zaudēja jaunā māmiņa. Jaunā sieviete dienu iepriekš bija laidusi pasaulē savu pirmdzimto, vēsta "Mirror".

26 gadus vecā Nikola kopā ar savu ģimeni bija ceļā ar automašīnu. Sieviete negaidīti saņēma zvanu no slimnīcas par savas jaundzimušās meitiņas veselības stāvokli, tādēļ nolēma apstāties ceļa malā, lai atbildētu uz telefona zvanu.

Pēc ilgstošiem tiesas darbiem kravas auto šoferiem piespried 18 mēnešu cietumsodu, atņēma tiesības uz 2 gadiem, bet cietušo ģimenei viņam jāizmaksā nepilnus 10 000 eiro.

Pēkšņi vieglā automašīna saņēma triecienu no aizmugurēs. Sadursmi izraisīja smagā kravas automašīna. Avārijā dzīvību zaudēja Nikola, bet vēl divas sievietes tika ievainotas.

33 gadus vecais kravas auto šoferis tiesas priekšā atzina savu vainu avārijas izraisīšanā, norādot, ka īsi pirms sadursmes nošķaudījies un nav spējis savaldīt savu braucamo.

Traģēdija notika 2016. gada 5. septembrī. Pēc ilgstošiem tiesas darbiem kravas auto šoferim piesprieda 18 mēnešu cietumsodu, atņēma tiesības uz 2 gadiem, bet cietušo ģimenei viņam jāizmaksā nepilnus 10 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:35

Jaunākās diskusijas