Atpakaļ uz nra.lv

Rīgā britu tūristi ar piepūšamo lelli imitējuši seksuālas darbības

Portāls nra.lv 21.maijs 2018, 19:19
 
F64
19. maijā neilgi pēc pulksten 22.00 Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par vairākiem tūristiem, kuri ar piepūšamo lelli imitējuši seksuālas darbības vienā no vecpilsētas āra kafejnīcām. Izsaucēja tūristiem aizrādījusi par neadekvāto uzvedību, taču drīz vien izcēlies konflikts. Situācijas atrisināšanai izsaukta Rīgas pašvaldības policija.
Netālu atradušies tūristi no Lielbritānijas, kuri lietojuši grādīgos dzērienus un pēkšņi sākuši imitēt seksuālas darbības ar piepūšamo lelli.

Kārtības sargi, ierodoties norādītajā adresē, sastapa vairākus sašutušus kafejnīcas apmeklētājus, tostarp arī izsaucēju. Kundze skaidroja, ka sēdējusi āra kafejnīcā ar savu nepilngadīgo dēlu. Netālu atradušies tūristi no Lielbritānijas, kuri lietojuši grādīgos dzērienus un pēkšņi sākuši imitēt seksuālas darbības ar piepūšamo lelli.

Policijas ierašanas brīdī tūristi mierīgi sēdēja pie sava galdiņa. Arī piepūšamā lelle bija satīta un nolikta malā. Ārzemnieki pastāstīja, ka draugam noorganizējuši vecpuišu ballīti un neesot zinājuši, ka ar savām darbībām varētu kādam traucēt.

Ar tūristiem veiktas pārrunas, pēc kā viņi izsaucējai atvainojās un devās prom.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:24

Jaunākās diskusijas