Atpakaļ uz nra.lv

Pieskatot bērnus, divas mātes piedzeras un iesit pa seju vienai no atvasēm

tautaruna.lv 22.maijs 2018, 17:30
 
F64 Photo Agency
12. maijā neilgi pēc pulksten 13.00 Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Juglā, kur norisinājās ģimenes konflikts. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas autopatruļa.

Rīgas pašvaldības policija informē, ka kārtības sargus pie norādītās daudzdzīvokļu nama kāpņu telpas ieejas sagaidīja izsaucēja. Jauniete raudot pastāstīja, ka viņas māte ar draudzeni jau no agra rīta lieto grādīgos dzērienus. Pusaudze izteikusies, ka iereibušajai draudzenei ar saviem līdzpaņemtajiem bērniem būtu jādodas uz savām mājām. Drīz vien izcēlies strīds, kura laikā mātes draudzene jaunietei iesitusi pa seju. Meitene nokritusi uz grīdas, bet agresīvā sieviete viņai atņēmusi mobilo telefonu un arī iespērusi ar kāju.

Norādītajā mājoklī sastaptas divas iereibušas sievietes, kā arī pāridarītājas divus un piecus gadus vecie bērni un izsaucējas četrus gadus vecā māsiņa. Jautājot par vecākās meitas fizisku iespaidošanu, abas sievietes apgalvoja strīda iemesls bijis mobilās ierīces atņemšana.

Par notikušo uzsākta administratīvā pārkāpuma lietvedība par fizisku un emocionālu vardarbību pret bērniem.

Abām sievietēm veiktas alkohola koncentrācijas pārbaudes izelpās. Cietušās pusaudzes mātei konstatēts 3,02 promiļu reibums, savukārt otrai mātei 1,55 promiļu reibums.

Vienlaikus izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri, apskatot bērnus, nolēma pusaudzi hospitalizēt plašākiem izmeklējumiem.

Viena no reibumā esošajām mātēm sazinājās ar savu bērnu tēvu, kurš uzņēmās rūpēs par divus un piecus gadus vecajiem bērniem. Savukārt pusaudze un viņas četrus gadus vecā māsiņa nošķirta no reibumā esošās mātes. Zīdainis nogādāts krīzes centrā, savukārt pusaudze hospitalizēta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas