Atpakaļ uz nra.lv

Sieviete pieķer vīru filmējam bērnus restorāna tualetē

tautaruna.lv 22.jūnijs 2018, 15:07
 
f64
21 gadu vecā Mollija Klārka, pārbaudot sava vīra Ričarda Kūpera telefonu, nonāca pie šokējoša atklājuma, vēsta laikraksts "The Sun".

Nesen precētajai Mollijai bija aizdomas, ka Ričards viņu krāpj, tādēļ sieviete atļāvās pārbaudīt sava vīra telefonu, kas bija atstāts uz virtuves galda. Taču tā vietā, lai atrastu neķītru saraksti Mollija ieraudzīja ierakstus, kuros iemūžināts, kā sievietes un bērni izmanto ātrās ēdināšanas restorāna “KFC” tualeti.

Mollija, kura pie tam ir pārcietusi vēzi, uzreiz sazinājās ar policiju un par atklājumu paziņoja arī vīra mātei.

Kad Ričards atzinās tiesas priekšā, Mollija arī uzzināja, ka vīrs, izmēģinot “jauno aizraušanos”, filmējis arī viņu tualetē.

"Nu es saprotu, ka vīrietis, kuru apprecēju, neeksistē. Es viņu nepazinu,” atzīst Mollija.

“Viņš pielika telefonu lādēties un pirms iešanas laukā piekodināja man to neaiztikt,” atminas sieviete. “Mobilajam bija parole, taču man izdevās to uzminēt.”

“Aizvien nezinu kādēļ, bet uzreiz atvēru video. Citi būtu devušies lasīt īsziņas, bet kaut kas lika man pārbaudīt video materiālus. Pirmais video bija, kā bērns apmeklē tualeti. Es šokā nosviedu telefonu,” stāsta Mollija. “20 minūšu laikā es jau biju auto kopā ar savu māsu, un mēs devāmies uz policijas iecirkni ar telefonu manās rokās.”

Bet Ričardam Kūperam tiesa piesprieda tikai divu gadu ilgu probāciju.

“Man šķiet, viņš izspruka cauri sveikā. Sods, manuprāt, bija pārāk saudzīgs,” stāsta sieviete.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas