Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Kultūra \ Mūzika

NOSKATIES: Patrisha un Miks Galvanovskis prezentē jaunāko singlu

© Publicitātes foto

Jaunie mūziķi Patrisha un Miks Galvanovskis klausītājiem piedāvā savu jaunāko singlu un tā videoklipu - "Sāpes nepāriet". Dziesma ierakstīta "Shine records" studijā, savukārt, videoklips ir tapis sadarbībā ar video producēšanas kompāniju "38 special videography". Abi jaunie dziedātāji ir vārdu un mūzikas autori. Dziesmas studijas ierakstu palīdzējis izveidot Paulis Straume.

Dziesma “Sāpes Nepāriet” ir par cilvēka iekšējām sajūtām, viņa uzvedību un vislielāko cīņu, kas ir jāpārvar mums katram - cīņu ar sevi. Šīs sajūtas mēdzam ikdienā neizrādīt, paturēt sevī. Ikdienā mums apkārt ir tik daudz negatīvas emocijas, kuras mūs ievelk citā pasaulē. Dziesmā var sadzirdēt šos centienus - izkļūt no mokošās un realitāti saistošās vietas, tikt galā ar sevi, savām emocijām, ambīcijām un mocībām.

Arī videoklipa galvenā doma ir šāda. "Šo cīņu mums katram ir jāizcīna pašam, tikai, vai mēs katrs to spējam, vai spējam būt mēs paši?" tā par jaunā singla ideju stāsta Patrisha un Miks Galvanovskis. Patrisha un Miks Galvanovskis iepriekš zināmi kā savu oriģināldziesmu autori latviešu un angļu valodās. Patrisha ir daudzu Latvijas un starptautisku konkursu laureāte, uzstājusies kopā ar daudziem zināmiem latviešu māksliniekiem, multfilmu balss, aktrise, dziesmu autore - “Clock”, “Svešās zvaigznes” u.c. un jau ir piedzīvojusi savu pirmo, nelielo solokoncertu.

Pašlaik dziedātāja Patrisha ir arī vācu firmas Dallmann's reklāmas seja Latvijā. Miks Galvanovskis ir "Supernova 2017" dalībnieks. Plašākā sabiedrībā savu vārdu pirmo reizi pieteicis 2015. gada nogalē, laižot klajā savu oriģināldziesmu "Latvija", esot grupas "Ne citu rīt" solists. Mūziķis uzsācis solo karjeru 2016. gada vasarā, izdodot singlu "Pamosties vienam". Miks daudz koncertējis, piedalījies dažādos konkursos un spēlējis vairākas muzikālās lomas teātra izrādēs.