Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Kultūra \ Mūzika

Laura Raila klipu nofilmē Melngalvju namā

© Publicitātes foto

Ar jaunumiem klajā nākusi dziedātāja Laura Raila, kura šā gada sākumā laida klajā savu debijas albumu “Es gribēju ko teikt”.

Šoreiz viņa klausītāju (un arī skatītāju) vērtējumam nodevusi videoklipu dziesmai, kurai pat īsti nav nosaukuma: tā ir kā popūrijs vai miksējums no tādiem pazīstamiem gabaliem kā “Sunny”, “Gimme”, “Mama Mia”, “Sunday Morning” un “Fly Me To The Moon” pašas Lauras un viņas grupas “The Power Band” aranžējumā.

Dziesmas videoklips filmēts greznajā Melngalvju namā - pēc Lauras domām, fantastiski skaistā zāle klipam piešķir īpašu auru. „Doma par šāda veidu dziesmu miksu mums radās mēģinājuma procesā. Profesionālā studijā džezīgā skanējumā ierakstījām vairākus superhitus. Džeza mūzikā jūtos ļoti labi, tā mani emocionāli baro un uzlādē, un tā ir arī pārējiem grupas biedriem. Gluži loģiski tapa arī video. Melngalvju nama zāle nu jau ir mans sapņa piepildījums - tur iekšā ir fantastiska greznība, pacilāta sajūta un ļoti pozitīva gaisotne!” stāsta dziedātāja, kura, cita starpā, šobrīd Latvijas Mūzikas akadēmijā turpina mācības džeza vokāla nodaļā. “Klipu vēlējāmies nofilmēt pozitīvu, tādēļ neizpalikt arī bez pārsteigumiem režijā, bet lai skatītāji paši noskatās un novērtē.”

Bijis arī kāds kuriozs: „Kad klips jau bija nofilmēts, pamanījām, ka neesam flīģeli noņēmuši no statīviem. Smējāmies ne pa jokam, bet nonācām pie visai loģiska secinājuma, ka tā noteikti nebūs nevienam, esam liels retums.”

Jāpiebilst, ka Lauras grupas “The Power Band” sastāvā vēl ir taustiņinstrumentālists Didzis Soste, basģitārists Daniēls Pelcis un bundzinieks Edgars Raila.