Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Kultūra \ Personības

Malaiziete, kuru citi sauc par monstru, pretendē uz ''Miss Universe'' titulu

© boredpanda.com

Sieviete, kura tika saukta par monstru, jo viņas ķermeni klāj ļoti daudz dzimumzīmju, iespējams, varētu iegūt nākamo ''Miss Universe'' titulu.

20 gadus vecā Evita Patcey Edgar Delmundo izskatās pavisam citādāk, nekā jebkura pasaules meitene. Kad viņa bija bērns, klasesbiedri mēdza cietsirdīgi izturēties pret meiteni, saucot par "monstru'' un "šokolādes cepumu", jo meitenes tumši brūnās dzimumzīmes aptver visu ķermeni, ziņo boredpanda.com.

"Pamatskolā neviens negribēja mani sadraudzēties," viņa teica. "Es atceros, ka skolotājs centās sarunāt divas meitenes, lai ar mani pavadītu laiku pārtraukuma laikā, un viņi sāka čukstēt:" kāpēc mums ir jāuzskata viņai par princesi? "Tas salauza manu sirdi. Es teicu viņiem, ka viņiem nav jāseko man, un viņi tūlīt aizgāja. Būtībā es biju vientuļa meitene. " Komentē 20 gadus vecā malaiziete.

Viņas uzņemšana konkursā par ''Miss Universe Malaiziju'' notika 17. jūnijā, un viņa pašlaik gaida, lai noskaidrotu, vai viņa virzās uz nākamo kārtu vai nē. Tomēr, pat ja viņai neizdosies, Evita saka, ka šobrīd izjūt jauno pārliecību un nākotnē turpinās piedalīties citos skaistuma konkursos.