Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

"Bezvēsts.lv" izsludina unikālu labdarības akciju

© Facebook/ Bezvēsts.lv

Organizācija Bezvēsts.lv ir nākuši klajā ar pozitīvu informāciju - tiek izsludināta labdarības akcija, kuras laikā 50 cilvēkiem būs iespēja bez maksas saņemt īpašo ID SOS aproci.

7 gadus ilgajā meklēšanas praksē esam pārliecinājušies: ja cilvēks ir pazudis, meklēt viņu ir loti sarežģīti un vienmēr pastāv risks cilvēku neatrast. Katra minūte ir no svara!

Saprātīgāk ir nepieļaut šādu situāciju, laicīgi to novēršot. Uzņemoties rūpes par tuviniekiem, un pašiem par sevi, ikvienam ir jāapzinās, ka visdārgākais, kas mums pieder, ir cilvēka dzīvība. Tāpēc aicinām savlaicīgi padomāt un izvērtēt visus apstākļus un sekas, ko paši varam kontrolēt un ietekmēt.

Mēs esam izveidojusi speciālas aproces, kas būtiski samazina risku cilvēkam pazust, bet, ja cilvēks tomēr pazudis, tās ievērojami paātrina viņa atrašanu.

Bezvests.lv izsludina pavasara LABDARĪBAS AKCIJU!
Akcijas mērķis - uzdavināt aproces tiem, kas nevar atļauties nopirkt to sev pats.

Facebook/ Bezvēsts.lv

50 ID SOS aproces saņems bez maksas tie, kas pirmie aizpildīs pasūtījuma pieteikuma formu mūsu interneta vietnē.
UZMANĪBU! Aproces paredzāmas tikai cilvēkiem, kas uzradīti mūsu vietnē:

- APROCE BĒRNIEM UN VISU VĒCUMU PASAUDŽIEM AR ĪPATNĪBĀM
Īpaši aktuāla hiperaktīviem bērniem ar hroniskām saslimšanām (diabēts, astma un citas), ar dzirdes un redzes problēmām, runas traucējumiem.

- APROCE SENIORIEM AR ĪPATNĪBĀM
Īpaši aktuāla tiem, kas cieš no demences, Alcheimera slimības, vecuma sklerozes, redzes un dzirdes traucējumiem, kā arī citām saslimšanām.
Vairums pazudušo aizmirst paņemt līdzi mobilo tālruni vai to laikus uzlādēt!

- APROCES CILVĒKIEM AR ĪPATNĪBĀM
Grūtnieces, pēc insulta, pēc infarkta, epilepsija, alerģija, šizofrēnija, aklums vai vairedzīgums, dzirdes traucējumi, citas īpatnības.

http://sosid.lv/lv/#dostavka