Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Zemgalē notikusi smaga avārija

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Vladislavs Poroškins/ f64 photo agency

Vakar Zemgalē kūleni apmetusi automašīna, kurā bijuši četri cilvēki. Divi no viņiem pēc avārijas nogādāti slimnīcā, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta preses pārstāve Ilze Bukša.

Viņa pastāstīja, ka viens no slimnīcā nogādātajiem - 24 gadus vecs vīrietis - guvis mugurkaula un galvas traumu, bet otrs - 21 gadu vecs vīrietis - pleca traumu. Pārējie divi automašīnā sēdējušie cilvēki no mediķu palīdzības atteikušies.

Tikmēr Vidzemē kādā ceļmalas grāvī atrasts apmēram 60 gadus vecs vīrietis, kurš apgalvojis, ka viņu notriekusi automašīna. Vīrietis ar augšstilba lūzumu un iegurņa traumu nogādāts slimnīcā. Precīzus notikušā apstākļus skaidros Valsts policija (VP).

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 47 ceļu satiksmes negadījumi - Rīgas reģionā 24, Zemgalē deviņi, Kurzemē un Latgalē pa pieciem, bet Vidzemē - četri, liecina VP apkopotā operatīvā informācija. Desmit satiksmes negadījumos cietuši kopumā 14 cilvēki, tai skaitā trīs velosipēdisti vai gājēji, bet bojāgājušo nav.