Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

SKAISTUMKOPŠANA: Savaldziniet pavasari

© Publicitātes foto

Mandeļu eļļa problēmzonām, pienskābe ādas samtainumam, ogļu pasta matētam matu efektam, vitamīnu kokteilis sejas mirdzumam, sviestkrēms veģetāriešiem, velnābola zieds reibinošām sajūtām – tik bagātīgs ir pašmāju un ārvalstu skaistumkopšanas nozares profesionāļu šā pavasara piedāvājums.

MANDELES PROTEĪNS.

Francijas zīmols L’Occitane šajā pavasarī piedāvā zīdaini maigu ķermeņa krēmu elastīgai, tonizētai un gludākai ādai. Tas fokusējas galvenokārt uz problēmzonām - vēderu, sēžamvietu, stilbiem. Sastāvā: mandeles proteīns un eļļa, kam ir mīkstinošas un izlīdzinošas īpašības, un kofeīns, kas samazina celulītu (200 ml/49 eiro)

8 AUGU EKSTRAKTI.

Pirmo reizi pašmāju dabīgās kosmētikas zīmols Mossa piedāvā daudzfunkcionālu masku un nakts krēmu vienā produktā - Energy boost ar 8 augu ekstraktiem (smiltsērkšķu, pīlādžu, ķirbju, cidoniju, jāņogu, lāceņu, aveņu un dzērveņu), hialuronskābi un vitamīniem C un E, kas vienā mirklī nogurušu ādu padara mirdzošu un starojošu (60 ml/15,95 eiro)

INOVATĪVA FORMULA.

Francijas zīmols Vichy Laboratory šajā pavasarī radījis Slow Age fluīdu ar inovatīvu formulu un ādas kvalitāti uzlabojošām īpašībām, kas spēj kompensēt to kaitējumu, ko ikdiena (klimats, piesārņojums, UV starojums, uzturs, stress, emocionālais fons) nodara mūsu ādai. Tas koriģē ādas novecošanās redzamās pazīmes un palēnina jaunu pazīmju rašanos (50 ml/~37 eiro)

MANDEĻU PIENS UN MEDUS. Apvienotās Karalistes zīmols The Body Shop piedāvā izmēģināt jauno nomierinošo un atjaunojošo ķermeņa sviestkrēmu, kas īpaši izstrādāts sausai un jutīgai ādai. Tas mitrina ādu līdz pat 48 stundām, nomierina un pasargā no sausas, savilktas un niezošas sajūtas. Piemērots veģetāriešiem (200 ml/7,50 eiro)

HIALURONSKĀBE.

Francijas zīmola Institut Esthederm intensīvais hialuronskābes serums (Intensif Hyaluronic Serum, 30 ml/59 eiro) un sejas krēms (Intensif Hyaluronic Cream, 50 ml/56 eiro) nekavējoši risina problēmas, kas rodas izteiktas dehidratācijas gadījumos. Āda tūlītēji un intensīvi tiek mitrināta, aizsargāta no ikdienas oksidatīvā stresa (brīvajiem radikāļiem), kā arī izlīdzinās krunciņas un rievas

GREIPFRŪTU ĒTERISKĀ EĻĻA.

Jaunās Stenders greipfrūtucidoniju maigi putojošās šķidrās ziepes ikdienas roku mazgāšanai ir bagātinātas ar greipfrūtu ēterisko eļļu, cidoniju ekstraktu un pienskābi - ādas samtainuma sajūtai (245 ml/6,40 eiro)

MĀKSLĪGO SKROPSTU EFEKTS.

L’Oreal Paris False Lash Superstar XFiber skropstu tuša ar uzklāšanu divos soļos sniedz visekstrēmāko iespējamo mākslīgo skropstu efektu. Tās nav mākslīgi pieliktas vai pieaudzētas skropstas, tā ir tikai skropstu tuša ar šķiedrām. Tā satur vislielāko šķiedru daudzumu, kāds jebkad bijis L’Oréal Paris skropstu tušās

REIBINOŠA KAISLĪBA.

Francijas zīmols Yves Saint Laurent šim pavasarim piedāvā krāšņu stāstu par mūsdienu mīlestību - jaunu parfimērijas ūdeni Mon Paris. Smaržas pamatā, pateicoties divu veidu pačūlijām, kas viena otru papildina, ir tīrs un dzidrs baltums. Bet reibinošo smaržu rada velnābola zieds, no kura baidās, kuru apbrīno un kura seksuālā pievilcība nakts gaitā kļūst arvien spēcīgāka (30 ml/58,99 eiro; 50 ml/89 eiro; 90 ml/130 eiro)

VISPROGRESĪVĀKĀS TEHNOLOĢIJAS.

Schwarzkopf Professional piedāvā uzlabotu visprogresīvāko matu veidošanas līdzekļu sēriju - OSiS+ premium segmenta līniju Session Label un četrus jaunus produktus ar īpaši izstrādātām formulām: izsmidzināmais pūderis (Powder Cloud), kas ir šīs sezonas musthave, tas pacels matus pie saknēm un sniegs nepieciešamo matu apjomu un matētu tekstūru (8 g/20,40 eiro); Miracle 15 - veidošanas balzams, kas novērš matu sausumu, lūšanu, pasargā no karstuma un UV starojuma, nodrošina 96 stundu antistatisku iedarbību un piešķir mirdzumu (150 g/17,70 eiro); ogļu pasta (Coal Putty) tūlītējai tekstūrai un matētam efektam (65 ml/16,35 eiro) un koncentrēta kristālu želeja (Crystal Gel) ar kalnu kristālu ekstraktu radikālām tekstūrām un stiprai fiksācijai (65 ml/16,35 eiro).