Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Patversme: Nebaidieties adoptēt suni gados

© facebook/ Labās mājas

Dzīvnieku patversme "Labās mājas" aicina cilvēkus nebaidīties adoptēt arī suņus jau cienījamā vecumā, kuri būs tik pat labi draugi kā jauni suņi.

Patversme sociālajā medijā facebook raksta:

Nebaidieties adoptēt suni gados: kamēr jaunulis būtu daļu mājdzīvnieku apkodis un stundām medītu pa mežu, tikmēr dzīvesgudrs suns kā Milka pieprot ar visu dzīvo radību sadzīvot!

No Milkas un viņas kompānijas vēstules patversmei: "Pa šo gadu (patiešām pagājis jau gads jaunajās mājās) suņu dāma kārtīgi apguvusi savu teritoriju, uzvedas pieklājīgi, pat nemēģina klaiņot un ir ļoooti pieķērusies savai saimniecei. Abas kopā iet uz mežu ogot, sēņot vai stigas tīrīt. Vēl rudenī šķita, ka katrs satiktais lapsu bariņš ir kvēlākie ienaidnieki un jādzenā tā ka reizēm nācās šaubīties vai Flexi pavada izturēs, bet ziemā meitene saprata, ka dažus zvērus ir jāaprej, bet ar stirnām var arī saostīties un padraudzēties. Vispār kārtīga un draudzīga suņu meitene. Viņai vēl joprojām ļoti patīk kārtīgi un cieši apskāvieni, kurus viņa māk paprasīt maigi piebikstot rokai savu miklo purniņu. Dievina abas kaķu meitenes, kas ik pa laikam kutina viņai degunu ar savām dejām. Vaktē vistiņas, lai nenoklīst neceļos. Un vispār sagaida visus ar rējienu un mīļu smaidu."

Mums ir liels prieks par Tevi, Milka!