Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

No saraksta izslēgtais Pogulis apsūdz Bondaru melos

© LinkedIn

Aptuveni pirms divām nedēļām "Neatkarīgā Rīta Avīze" informēja, ka Latvijas Reģionu apvienības un Latvijas attīstībai kopējā sarakstā esošais Rolands Pogulis paziņojis, ka neatbalsta saraksta līdera Mārtiņa Bondara kandidatūru uz mēra amatu. Tā rezultātā R.Pogulis izslēgts no partijas. Ceturtdien R.Pogulis sociālajā tīklā facebook publicējis ierakstu, kurā apgalvo, ka M.Bondars melo.

Ceturtdien publicētajā ierakstā R.Pogulis norādījis, ka saraksta līderis M.Bondars priekšvēlēšanu diskusijā pie Jāņa Dombura melojis par vairākām lietām.

"Pirmkārt, par to, ka viņš esot mani izslēdzis no saraksta - tās, protams, ir muļķības un meli. Bondara kungs nevar mani izslēgt no vēlēšanu saraksta, kas iesniegts Centrālā vēlēšanu komisija un, protams, nav to izdarījis. Par Bondara kunga meliem katrs var pārliecināties CVK mājaslapā. Es vēl aizvien kandidēju Rīgas pašvaldības vēlēšanās 1. sarakstā, kopā ar Mārtiņu Bondaru, Juri Pūci un visiem pārējiem Latvijas Reģionu apvienība/Latvijas attīstībai biedriem."

R.Pogulis turpina: "Otrkārt, Bondara kungs melo arī par manu, it kā notikušo sarunu ar Pūces kungu, kurā es būtu pozitīvi izteicies par Mārtiņu Bondaru. Tie ir klaji meli.
Vienīgā saruna ar Pūces kungu Bondara kunga sakarā bija tāda, kurā Juris Pūce norādīja man, ka es varu teikt, ka Bondars ir piesastīts vienīgi balsu iegūšanai. Lai nebūtu kārtējo pārpratumu te Pūces kunga man sūtītās ziņas ekrānšāviņš."

facebook.com/ R.Pogulis

Noslēdzot ierakstu sociālajā tīklā facebook deputāta amata kandidāts raksta: "Visi šie apstākļi ir tikai nostiprinājuši manu pārliecību, ka partijas Latvijas attīstībai apvienošanās ar Latvijas Reģionu Apvienība un Bondara kunga izvirzīšana par mēra kandidātu bija liela kļūda, kuras rezultātā "Latvijas attīstībai" ir kļuvusi par tādu pašu izplūdušas ideoloģijas un uz atsevišķu personu varaskāri orientētu partiju, kādu Latvijā jau tāpat diemžēl ir ļoti daudz. Kā mēs redzam arī meli, jau pat vēl nenonākot pie varas, ir kļuvuši par šo partiju līderu komunikācijas neatņemamu sastāvdaļu."