Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

ASV žurnālisti izsmej Cēsis; Transleiteris gaumīgi "atriebjas"

© Facebook

Muzikālā pavienība ‘’Transleiteris’’ ir nācis klajā ar jaunu video, kurā tiek izsmieti ASV žurnālisti, kuri iepriekš ir teikuši nepatīkamus vārdus par Cēsīm.

Tā kā grupas biedri - Edžus Ķaukulis un Lauris Mihailovs- nāk no Cēsīm, tad viņi šos nepatīkamos vārdus vēlējās atspēkot un radīja videoklipu, kurā ASV žurnālistiem cenšas vēstīt pretēju viedokli.

CBS sporta kanāla radio šovā ‘’Gio & Jones’’ žurnālisti izteica savu viedkoli par Latvijas seno pilsētu. Viens no žurnālistiem minēja, ka Cēsis izskatās pēc tādas vietas uz kuru viņš noteikti nevēlētos doties, jo tā izskatoties pārāk sena un garlaicīga.

Grupa ‘’Transleiteris’’ asprātīgā veidā centās mainīt abu žurnālistu viedokli, virtuāli izvadājot viņus pa ievērojamākajām Cēsu vietām. Viņi tika iepazīstināti gan ar Cēsu mēru, gan pili un pat naktsklubu.

‘’Transleiteris’’ ir muzikāla apvienība, kura savas radošās gaitas aizsāka 2008.gadā, kā pasaules popmūzikas hitu tulkotāji latviešu valodā. Tomēr apvienības radošājas gaitās neiztrūka arī oriģināldziesmas, kuras iekaroja klausītāju sirdis.