Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā

NEATKARĪGĀS LASĪTĀJI solidarizējas ar ārstu streiku

© F64

Neatkarīgās lasītāju zvani.

Gunārs Lauks izteica pateicības vārdus Neatkarīgās žurnālistiem Elitai Veidemanei, Arnim Kluinim un Ilzei Šteinfeldei par «Jūrmalas šmuces atspoguļojumu Neatkarīgajā». Lauka kungs, kā arī daudzi citi lasītāji pauda solidaritāti ar ģimenes ārstu streiku: «Ārsti pareizi streiko! Jau sen tā vajadzēja! Slimnīcās notiek zagšana. Kāpēc neko nestāsta, kā noslēdzās lieta par zagšanu Bērnu slimnīcā? Tur zaga gan saziedoto, gan valsts naudu. Kad pielika algas, tad ierindas ārstiem un medmāsām pielika santīmus, bet visi labumi tika priekšniekiem un administrācijai.» Gunārs Lauks pauda cerību, ka varbūt streiks aizsāks pozitīvas pārmaiņas Veselības ministrijā.

Lasītājs Dainis Dandēns zvanīja, lai pateiktu, ka viņš tic t.s. oligarhu sarunām. Kopīgi vienojāmies, ka būtu korekti, ja tie, kas sarunas publiskoja, padarītu publiski pieejamus visus sarunu audiofailus. To var veikt kaut vai ar Wikileaks starpniecību. Kamēr audiofaili nav publiskoti, tikmēr paliek nekliedētas bažas, ka žurnāls IR vienkārši muļķo sabiedrību.

Haralds Kalns aicināja atjaunot Saeimas plenārsēžu translāciju LTV. Uz redakciju piezvanīja arī žurnālistikas leģenda Miervaldis Mozers, lai atgādinātu, ka šogad jauno žurnālistu konkursam Žurnālistikas cerība apritēs 25 gadi. Miervaldis Mozers aicināja visus lasītājus, skatītājus un klausītājus būt vērīgiem un izcelt talantīgākos jaunos žurnālistus.


http://news.lv/Neatkariga_Rita_Avize_Latvijai/2017/07/04/neatkariga-klausas