Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Iespējamie ķīniešu apkrāpēji 3.arodskolas atbrīvotajās telpās pabijuši ne vairāk kā 3 dienas

© GOOGLE MAPS

Laikraksts "Neatkarīgā Rīta Avīze" šodien vēstīja, ka ēku Rīgā, Vijciema ielā 6/8, kurā saistībā ar Ķīnas Tautas Republikas pilsoņu apkrāpšanu tika aizturēti pārdesmit cilvēki, tikai pirms pāris nedēļām atbrīvoja Rīgas 3. arodskola. Tagad to apsaimnieko SIA Grata, kas pastarpināti pieder Latvijā dzīvojošajam ukraiņu miljonāram. Kompānijas pārstāvji šodien snieguši plašāku komentāru.

"Uzņēmums Grata kategoriski norobežojas no policijas veiktajām operācijām Vējciema ielā 6/8. Uzņēmuma Grata pārstāvis Armens Šalins atzīst, ka policija veica augsti profesionālu operāciju."

Tāpat tiek norādīts, ka uzņēmums pārvalda lielu daudzumu nekustamo īpašumu objektu, ar kopplatību vairāk nekā 25 000 kv.m. Šī ēka ir nenozīmīgākā no nekustamā īpašuma portfeļa, " teikts komentārā.

Augusta vidū ēka pilnībā esot izīrēta svešai juridiskai personai, lai organizētu un atvērtu viesnīcas darbību. "Pēc nomas līguma viesnīcas atklāšana tika plānota 1.septembrī. Faktiski nomnieks un ārvalstnieki(policijas aizturētie) varēja atrasties ēkā ne vairāk kā 3 dienas."

"Neatkarīgā Rīta Avīze" informēja, ka arodskolas dienesta viesnīca bija viena no sešām vietām, kurās pirmdien notika kratīšana un vērienīgi aresti.