Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

"Izgaršo notikumus", kļūsti par mūsu draugu un dodies uz gada gardāko izstādi!

© soocake_ully Follow/instagram

Portāli nra.lv un tautaruna.lv šoruden ar jaunu sparu ir devušies darbos, aicinot arī savus lasītājus uzsākt jauno, aktīvo cēlienu. Kļūsti par portāla tautaruna.lv sekotaju sociālajā tīklā facebook.lv, atsūti uz info@nra.lv paroli "izgaršo notikumus", kā arī savu telefona numuru, un dodies uz šī gada gardāko izstādi "Riga Food"!

Portāli nra.lv un tautaruna.lv šoruden ir kļuvuši vēl dinamiskāki, apzinoties, ka 300 tūkstoši ikmēneša lasītāju uztic mums svarīgāko, neparastāko un interesantāko ziņu izvēli. Aicinām arī tevi kļūt par mūsu draugu un iegūt ielūgumus 2 personām uz pārtikas izstādi. Kas tev būtu jāizdara?

6. un 7. septembrī vari pagūt paveikt divas lietas: sāc sekot tautaruna.lv kontam sociālajā tīklā facebook un atsūti kodu "izgaršo notikumus" un savu telefona numuru uz epastu info@nra.lv.

7. septembra pēcpusdienā sazināsimies ar diviem lasītājiem, kuri katrs iegūs divus ielūgumus uz izstādi "Riga Food 2107". Laimētāji varēs savus ielūgumus 8. septembrī no plkst. 9.00-17.00 saņemt nra.lv redakcijā Cēsu ielā 31 un doties uz izstādi 9. septembrī, sestdienā.