Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Ģimenes lūdz palīdzību - vajadzīgas ikdienišķas mantas, ko paši nevar atļauties nopirkt

© F64

Facebook domu biedru grupā "Palīdzēsim viens otram" publicēti vairāki palīdzības saucieni - ģimenēm ienākumi niecīgi, tāpēc tās nevar atļauties pat ikdienā tik ļoti noderīgas mantas.

"Sveiki! Ar lūgumu pēc palīdzības vērsusies māmiņa no Rīgas, kas viena audzina priekšlaicīgi dzimušu puisīti. Nepieciešama gāzes plīts. Minimālos uzturlīdzekļus saņem un, neskatoties uz to, ka mazajam drīz būs tikai trīs mēneši, piepelnās tīrot dzīvokļus un gludinot veļu, taču tik lielam pirkumam naudas nepietiek. Ja ir iespēja palīdzēt, lūdzu pm," raksta Inga Damskalne.

"Labrīt! Ir pienācis sos sauciens no kāda tēta Kuldīgā, kurš ļoti lūdz palīdzību sev un diviem bērniņiem, jo ir palicis viens ar divām atvasēm! nepieciešama pārtika un veļasmašīna! Tētis strādā, bet aldziņa ir stipri par mazu! Ja vari kā palīdzēt raksti Vivita Kalniņa vai Edgars Kalniņš! Ka arī vari palīdzēt attālināti: biedrība "Palīdzēsim viena otram" Swedbanka, LV56HABA0551043462769, reģistrācijas Nr. 40008260372 Kopā mēs varam iepriecināt ģimeni!!!" raksta Vivita Kalniņa.

"Ir palígà sauciens no ļoti kuplas ģimenītes. Gimenē ir 10 cilvēki. Varbūt varam kopā palīdzēt vēl sagādāt mācību līdzekļus. Vajadzīga viena soma, meitenītei 1. klase. Un mācību līdzekļi 5 bērniņiem. Ģimene ir no Alojas puses," vēsta Ilze Mežviete.