Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Prognozes: Ko gaidīt no jaunā "iPhone 8"

© REUTERS/ SCANPIX

Kamēr viedtālruņu lietotāji visi pasaulē ar aizturētu elpu gaida “iPhone” jauno modeli, kas dienasgaismu ieraudzīs jau šodien, 12.septembrī, zīmola desmit gadu jubilejā, apkopoti dažādi minējumi par to, ko varam gaidīt no “Apple” .

Jāpiebilst, ka saskaņā ar “BMO Capital Markets” aprēķiniem 2017.gada pavasarī pasaulē tika lietoti vairāk nekā 700 miljoni “Apple” ierīču. Eksperti uzskata, ka tuvāko gadu laikā šis skaitlis pārsniegs vienu miljardu, tādēļ nav brīnums, ka katra jauna “Apple” produkta prezentācija rada plaša mēroga ažiotāžu.

Minējums #1 - ierīces pie lietotājiem nonāks vien 22.septembrī

“The Wallstreet Journal” ziņo, ka “Apple” šo vasaru esot aizvadījis, cīnoties ar dažādām ražošanas kļūmēm, kas esot apgrūtinājušas nepieciešamā skaita ierīču piegādes. Tāpēc pastāv diezgan liela varbūtība, ka reālā jauno viedtālruņu pārdošana sākšoties vismaz desmit dienas pēc oficiālās prezentācijas, kas plānota 12.septembrī.

“Šis ir viens no tiem minējumiem, par kura atbilstību patiesībai varēsim pārliecināties itin drīz, jo oficiālā jauno “Apple” produktu pasaules mēroga prezentācija ir tepat, rokas stiepiena attālumā,” norāda BITES Loģistikas nodaļas vadītājs Roberts Birnbaums.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā