Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

NEATKARĪGĀS LASĪTĀJI: Saeimas prioritātes, reģionālā reforma un Soross

© f64

"Neatkarīgās" lasītāju zvani.

Neatkarīgās pastāvīgais lasītājs Haralds Kalns: «Valdības un Saeimas prioritātes izraisa sašutumu. Čeku loterija, mazmājiņu uzskaite, prostitūcijas kontrole. Vai tas ir svarīgākais?! Nespēja kontrolēt atkritumu biznesu, nekustamā īpašuma nodokļa nerisināšana, ražošanas atjaunošana, PVN mazināšana Latvijā ražotām precēm - tas viss ir sekundārs.»

Imants Auziņš no Gulbenes ir sašutis par to, ka tiek brukts virsū dziedātājam Intaram Busulim, jo viņš mēdz koncertēt Krievijā: «Māksliniekiem nav jājaucas politikā, nav jāklausās politiķu pārgudrībās un jāpakļaujas amerikāņu onkulim, kas kaut ko nevar sadalīt ar Krieviju.»

Aivars no Valmieras. Esmu nobažījies par ieceri veikt kārtējo reģionālo refomu un pašvaldību apvienošanu - neredzu no tā nekādu ieguvumu, pašvaldības jau šobrīd sadarbojas, kur nepieciešams. Novadiem ir savi kultūras nami, deju kolektīvi, sporta aktivitātes, domāju, ka cilvēki ir apmierināti ar esošo sadalījumu un baidās, no kā nāksies atteikties kārtējā reformā, nāksies atkal pārkārtot visu dokumentāciju, kas maksā lielu naudu. Neviens jau nav prasījis, ko par to domā iedzīvotāji!

Pensionārs Jānis ieteica publicēt Francijas tiesas spriedumu, ar kuru tika notiesāts Džordžs Soross: «Tad visiem beidzot būtu skaidrs, kas viņš par putnu.» Vēl Jāņa kungam bija vērtējums par LR pilsonības dāvināšanu: «Pilsonība nav aknu desa, ko var katram atmest. Pilsonība ir goda lieta, kas jāizcīna.