Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Nepalaid garām: Joprojām LU Botāniskajā dārzā var iegādāties krāšņus telpaugus

© facebook.com/ LU Botāniskais dārzs

Lai gan vairāki Latvijas Universitātes Botāniskā dārza dārznieču lolotie telpaugu atraduši jaunus īpašniekus, joprojām tiek papildināts augu klāsts.

" Esam papildinājuši tirdzniecībai pieejamo sarakstu ar jauniem, ne mazāk krāšņiem, eksotiskiem un interesantiem telpaugiem no Latvijas Universitātes Botāniskais dārza kolekcijas," vēsta informācija sociālajā tīklā facebook.

facebook.com/ LU Botāniskais dārzs

Botāniskā dārza pārstāvji arī informē, ka piedāvājumu papildinājuši tādi augi kā kodija, spārnpaparde, pacilā nefrolēpe, gardēnija, strelīcija, havortija, vuda cerpēgija, divu veidu agaves, gastērijas un vairāku veidu begonijas. Joprojām pieejamas arī sansevjeras, dienvidu kordilīnes, dateļpalmas, pitosporas, garšīgo augļu devējas psīdijas, dažādu veidu alojes, fatsijas un citi ne mazāk eksotiski un krāšņi telpaugi.

Vairāk informācijas par izpārdošanu un telpaugu piedāvājumu, zvanot uz 67450852 (darba dienās no 9.00 - 16.00) vai rakstot uz botaniskais.darzs@lu.lv (OBLIGĀTI norādot telpauga nosaukumu, cenu kategoriju, kontakttālruni un laiku, kad ieradīsieties pakaļ).