Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

VIDEO: Pirmie kadri no atjaunotās VEF Kultūras pils

© F64

Pēc vērienīgiem rekonstrukcijas darbiem apmeklētājiem durvis vērusi VEF Kultūras pils. LMT Viedtelevīzija piedāvā unikālus video kadrus no atjaunotās ēkas, kas pārtapusi par modernu kultūras centru.

VEF Kultūras pils ir arhitektūras un mākslas piemineklis ar kopējo platību 6878 kvadrātmetri. Pēc rekonstrukcijas ir tapis moderns kultūras centrs ar Lielo zāli, Kamerzāli, Spoguļzāli un mūzikas ierakstu studiju. VEF Kultūras pilī darbojas 48 kolektīvi - kori, deju kolektīvi, studijas un interešu klubi.

Daudzveidīgi koncerti, izstādes, ekskursijas, filmas un VEF Kultūras pils kolektīvu priekšnesumi apmeklētājiem turpmāk sniegs iespēju gan iepazīt ēkas vēsturi, gan aplūkot atjaunotās telpas un novērtēt pils koncertzāļu modernizēto akustiku.

Visiem interesentiem 17. novembrī no plkst. 19.00 ir iespēja tiešraidē noskatīties VEF Kultūras pils atklāšanas koncertu "Latvija - tava un mana". Tajā uzstāsies Latvijas Nacionālās operas simfoniskais orķestris ar diriģentu Normundu Vaici, solisti: Jānis Apeinis, Raimonds Bramanis, Sonora Vaice, Ilona Bagele, Daumants Kalniņš un Intars Busulis.