Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

"AirBaltic" piedāvā ikvienam kļūt par pilotu

© Publicitātes foto

Latvijas lidsabiedrība airBaltic šodien, 2017. gada 11. decembrī, uzsāk pieteikumu pieņemšanas procesu airBalticTraining Pilotu akadēmijā kandidātiem bez iepriekšējām zināšanām. Atlasi izturējušie kandidāti kļūs par lidsabiedrības profesionālās pilotu apmācības programmas studentiem tās pirmajā klasē un pēc programmas absolvēšanas, aptuveni divu gadu laikā, kļūs par airBaltic pilotiem.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss norāda: „airBaltic strauji attīstās, un nākamajos piecos gados mēs plānojam darbā pieņemt vairāk nekā 1 000 augsti izglītotu profesionāļu. Šobrīd mēs speram vēl vienu soli tālāk, ieviešot jaunu izglītības programmu mūsu nākotnes komerciālajiem pilotiem. Tā ir ne tikai aizraujoša, bet arī pasaulē plaši pieprasīta profesija.”


airBaltic lidojumu vadības vecākais viceprezidents Pauls Cālītis skaidro: „Gadu laikā airBalticTraining ieguvis ievērojamu pieredzi aviācijas profesionāļu apmācībā. Tagad mēs paplašinām savas iespējas, lai piedāvātu modernāko un profesionālāko apmācības programmu jaunajiem pilotiem Baltijā. Pilotu akadēmija ir vienīgā programma, kas piedāvā augsta līmeņa pilotu apmācību, pēc tam nodrošinot darbu kā airBaltic pilotam. Mēs esam lepni piedāvāt šo unikālo iespēju - kļūt par airBaltic nākotnes pilotiem - latviešiem un mūsu Baltijas kaimiņvalstu iedzīvotājiem.”


Interesenti tiek aicināti apmeklēt pirmo Pilotu akadēmijas „Atvērto durvju” pasākumu 2017. gada 19. decembrī plkst. 12 airBalticTraining telpās. Šajā pasākumā visiem apmeklētājiem būs iespēja iegūt informāciju par airBalticTraining Pilotu akadēmiju un tās programmu, konsultēties ar airBalticTraining Pilotu akadēmijas pārstāvjiem un aizpildīt pieteikuma anketu.

Publicitātes foto


Pieteikšanās process pirmajam akadēmiskajam gadam noslēgsies 2018. gada 8. janvārī. airBalticTraining Pilotu akadēmija plāno sākt pirmo akadēmisko gadu 2018. gada martā ar teorētiskās apmācības kursiem. Sākotnēji airBaltic iecerējusi izglītot 20 pilotus gadā.