Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Kamēr Rīgā un Tallinā degvielas cenas stabilas, tikmēr Viļņā tās samazinās

© F64

Rīgā un Tallinā degvielas cenas pagājušajā darba nedēļā nav mainījušās, tomēr Viļņā tās ir nedaudz samazinājušās, liecina apkopotie dati.

Dārgākais 95.markas benzīns arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tallinā bija augstākā cena arī dīzeļdegvielai, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās arī šajā darba nedēļā nav mainījusies ne 95.markas benzīna, ne dīzeļdegvielas cena un piektdien bija attiecīgi 1,272 un 1,182 eiro par litru. Jāatzīmē, ka benzīna cena Rīgā bijusi stabila trešo, bet dīzeļdegvielas cena - ceturto nedēļu pēc kārtas.

Taču Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājusies par 0,7% un bija 1,214 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena sarukusi par 0,5% un bija 1,143 eiro par litru.

Tallinā, tāpat kā Rīgā, degvielas cenas šonedēļ bijušas stabilas. Litrs 95.markas benzīna arī šajā piektdienā maksāja 1,309 eiro, bet litrs dīzeļdegvielas - 1,289 eiro.

Savukārt autogāzes cena šajā nedēļā bijusi stabila gan Rīgā, gan Viļņā, gan Tallinā un bija attiecīgi 0,565, 0,56 un 0,649 eiro par litru.