Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Neizpratne: Kāpēc LTV nenodrošina "spicākās" sportistu cīņas, bet tā vietā rāda seriālus?

© Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency

Uldis Rolavs facebook neslēpj izbrīnu, kādēļ daudzas sporta pārraides nerāda valsts televīzijā, bet tā vietā skatītājiem piedāvā vien ārvalstu seriālus.

"Savādi, ka čalim [Mairim Briedim] nesen prezidents publiski piešķir valsts augstāko apbalvojumu par izciliem sasniegumiem sportā, valsts tēla popularizēšanu un jauniešu sporta aktivitāšu veicināšanu, bet kad šim čalim ir viena no spicākajām cīņām, tad to tās pašas valsts televīzija nerāda. Televīzija, kura tiek uzturēta no valsts naudas, no tās pašas valsts, kuras prezidents dod par šādiem notikumiem ordeņus...

Kā lai jaunieši zina, par ko ordeņi? Vienīgais, ko jaunieši šobrīd saprot, ka kruts ir sencis vai vecākais brālis, kurš atrada kādu nelegālu veidu, kā redzēt šo maču...un nav tikai runa par Mairi.

Porziņģis ir pievērsis basketbolam neskaitāmus jauniešu simtus, uzdāvinājis basketbola laukumus.. cik NBA spēļu ar viņu ir parādījusi Latvijas TV? ( Jonasu, Ostapenko, Sevastovu, Nitišu, Bertānu, Girgensonu utt - piedodiet par tiem ko nenosaucu). Tā vietā tiek rādītas „Midsomeras slepkavības”..... pārmaiņas pēc latviski..."