Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Soctīklos: Politiķa atbilde visiem, kas gaužas, cik valstī ir slikti

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Facebook publicētais Andra Morica viedoklis par valsts pamešanu un situāciju Latvijā izpelnījies lielu popularitāti - ar ierakstu dalījušies jau 9,6 tūkstoši lietotāji. Tikmēr interneta dzīlēs parādījies arī video, kur šo personu nodēvē par trolli, mudinot kristiski izvērtēt visus ierakstus, kas parādās sociālajos tīklos. Kuram viedoklim piekrīti tu?

Andris Morics 14. martā publicēja šādu savu redzējumu: "Adios, jūs jobanie morālie...., kas sēž valdības krēslā .... Jūs paši saprotat ko darat !!?? Jūs zaudējat savus iedzīvotājus un ar to savus ienākumus.....jo vairāk mēs aizbrauksim, jo jums mazāk būs no kā zagt.....

Esmu pietiekami ceļojis un strādājis..... bet ar domu, ka atbraukšu uz LV un strādāšu normālu cilvēku dzīvi....tad huju jums...... Man mēnesi kā vergam janostradā, lai samaksātu dzīvokli + komunālie maksājumi + ēšana + kredīti + vel kaut kas !? Idiotu bars jūs esat, nekas vairāk.... Šveice ir viena no bagātākajām valstīm pasaulē un viņi ir 8 cilveki,kas strada saimē un mums LV ir 100 trekni vīri, un vinjiem vienmer ir ko zagt .....Tagad mes braucam pa visam prom, un naudu, ko sutīsim uz LV nebūs caur LV kontu, tā kā VID arī var atslābt..... maitas jūs esat....


Kad prasīju sarunu caur 900", tad bija atrunas, ka mēs tā nedrīkstam runāt..... Atceram, ka jums būs arī pa ielu kādreiz jāstaigaaa......."

Nedaudz vēlāk Facebook parādījās arī atbildes reakcija - video, kuru publicēja Gatis Zamurs, partijas "Latvijas Attīstībai" valdes loceklis un Jūrmalas nodaļas un darba grupas “Ilgtspējīga attīstība” vadītājs.