Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Pirmssvētku dienā Pierīgā var būt īpaši palēnināta satiksme

© Ģirts Ozoliņš, F64 Photo Agency

Aicinām autovadītājus, svētku dienās, dodoties uz svinību vietām, ņemt vērā, ka valsts autoceļu tīklā notiek plaši būvdarbi un ir ieviesti satiksmes ierobežojumi, bet satiksmes intensitāte šajās dienās būs ievērojami pieaugusi. Pierīgā pirmssvētku dienā ir iespējama īpaši palēnināta satiksme, aicinām savlaicīgi plānot braucienus un izvēlēties tiem laiku ārpus sastrēgumstundām.

Būvdarbu vietās svarīgi ievērot satiksmes organizāciju, pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes, lai satiksme caur būvobjektiem noritētu raiti un nerastos sastrēgumi, jo atsevišķos būvobjektos transportlīdzekļiem nav iespējams samainīties vietām. Neievērojot satiksmes ierobežojumus var izraisīt pamatīgus sastrēgumus un apgrūtināt braukšanu sev un citiem satiksmes dalībniekiem.

Aicinām visus satiksmes dalībniekus, arī velosipēdistus un kājāmgājējus, būt uzmanīgiem un atbildīgiem, ieplānot ilgāku laiku ceļā, sekmīgi nokļūstot līdz svinību vietām un atgriežoties mājās. Par satiksmes problēmām valsts autoceļu tīklā aicinām informēt, zvanot uz bezmaksas diennakts tālruni 80005555. Ar pilnu būvdarbu karti var iepazīties VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC) mājas lapā www.lvceli.lv.

Turpinās būvdarbi uz Rīgas apvedceļa (A4) Salaspils pusē posmā no Avotiem līdz pārvadam pār dzelzceļu pie Daugavpils šosejas (A6). Tur ir ievērojami satiksmes ierobežojumi, kuru dēļ satiksme ir stipri palēnināta. Gan tranzīta transportam, gan vietējiem iedzīvotājiem iesakām izvēlēties apbraucamos ceļus. Remontdarbus uz Rīgas apvedceļa iespējams izbraukt nepilnā stundā:

  • ceļa Ulbroka-Ogre (P5) krustojumā ar Rīgas apvedceļu drīkst braukt tikai taisni, nogriešanās uz apvedceļu ir aizliegta;
  • apvedceļa remontposmā ir četri luksoforu posmi, nepieciešamības gadījumā satiksmi organizē regulētāji;
  • uz tilta pār Mazo Juglu ir platuma ierobežojums 3,5 m.

Mārupē turpinās autoceļa Rīga - Jaunmārupe (P132) (Daugavas iela) pārbūve. Tur divos posmā satiksme tiek regulēta ar luksoforiem un nepieciešamības gadījumā tiek piesaistīti satiksmes regulētāji. Remontposmu var izbraukt 20 minūtēs.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā