Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Izglītība & Karjera

Bezmaksas pasākums visiem, kas vēlas studēt Lielbritānijā

© Mārtiņš Zilgalvis, F64 Photo Agency

23. novembrī organizācija Dream Foundation Latvija aicina visus interesentus uz gada vērienīgāko konferenci par studijām Lielbritānijā – UK Days.

Pasākumā piedalīsies pārstāvji no astoņām Lielbritānijas augstskolām - University of Westminster, University of Gloucestershire, Bucks New University, Nottingham Trent University, University of Liverpool, University of Worcester, University of South Wales un Aberystwyth University. Apmeklēt konferenci tiek aicināti visi, kas interesējas par bakalaura vai maģistra līmeņa studijām, finansējuma iespējām, kā arī iestāšanās kritērijiem un dokumentu iesniegšanas procesu. Darbnīcas formātā topošie studenti varēs veidot kontaktus gan ar universitāšu pārstāvjiem, gan saviem potenciālajiem kursabiedriem.

Šogad UK Days pirmo reizi piedalīsies Liverpūles universitāte, kas ietilpst Lielbritānijas izcilāko pētniecības augstskolu asociācijā Russel group.

Dalība pasākumā ir bezmaksas, taču vietu skaits ir ierobežots, tāpēc organizatori iesaka laikus reģistrēties pasākuma mājaslapā: www.ukdays.com.

Pasākums sāksies pulksten 17 un notiks Astor Riga Hotel (Zigfrīda Annas Meierovica bulv. 10) konferenču zālē.