Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Autovadītājs reibumā izraisa avāriju un aizbēg no notikuma vietas

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Šodien, 26.aprīlī, policisti aizturēja kādu BMW automašīnas vadītāju, kurš pie stūres atradās divu promiļu alkohola reibumā un bez autovadītāja apliecības, vēsta Valsts policija.

Pulksten 9.25, Juglas ielā notika divu automašīnu - BMW un Volkswagen- sadursme. Par negadījumu Valsts policijai un mediķiem ziņoja sadursmes aculiecinieki.

Līdz brīdim, kad uz notikuma vietu ieradās likumsargi un mediķi, BMW autovadītājs jau bija aizbraucis.

Pēc aculiecinieku sniegtā BMW automašīnas apraksta, likumsargi uzsāka operatīvo meklēšanu, kā rezultātā, konkrētās automašīnas vadītājs tika atrasts un aizturēts.

Pārbaudot 1968. gadā dzimušā auto vadītāja personību, likumsargi noskaidroja, ka viņam nav autovadītāja tiesības un vīrietis atrodas divu promiļu alkohola reibumā.

Pašlaik ir uzsākta izmeklēšana. Valsts policija atgādina, ka par šādu noziegumu - braukšanu bez tiesībām un atrašanos alkohola reibumā - var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz laiku līdz pieciem gadiem.

Pašlaik vīrietis atrodas izolatorā.