Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Sākts kriminālprocess par Aizputē atrasto uzņēmēja līķi

© F64

Valsts policija sākusi kriminālprocesu par gadījumu, kad veicot būvdarbus, pirms dažām dienām Aizputē atrasta zemē ierakta automašīna ar 2000.gadā bez vēsts pazuduša vietējā biznesmeņa Aigara Zikmaņa līķis.

Valsts policijas preses pārstāve Gita Gžibovska aģentūru LETA informēja, ka saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par slepkavību, taču izmeklēšanas interesēs plašāka informācija pagaidām netiks sniegta.

Lai arī mirušais atrasts Kurzemes reģionā, lietu izmeklēs Valsts policijas Galvenās Kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvalde.

LNT raidījums "Degpunktā" vakar vēstīja, ka vīrietis pirms 17 gadiem, visticamāk, nošauts un savā automašīnā "Audi Coupe" apraksts zem drauga šķūņa. Šķūnis īsi pēc biznesmeņa pazušanas nodega.

Spēkrats zemē neesot bijis ierakts visai dziļi, tam klāt bijusi numura zīme. Atrakšanas brīdī automašīnā atrasti kauli, satrūdējuši džinsi un ādas jaka, turpretim ādas apavi izskatījušies kā jauni.

Neoficiāla informācija liecina, ka vīrieša galvaskausā policija atradusi šāviena pēdas un pēcāk - arī pašu lodi, vēstīja "Degpunktā".