Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Dzērājšoferis braukā bez auto vadītāja apliecības un ''iekrīt'' atkārtoti

© Ekrānšāviņš no video

Nereti šoferīši mēdz būt pavisam drosmīgi. Pat situācijās, kad pirms dažām dienām esi sastapies ar likumsargiem, kuri noņēma auto vadītāja apliecību, pēc pāris dienām jau spēj atgriezties ceļa satiksmē, turklāt atkārtoti alkohola reibumā.

Gaišā dienas laikā Grīziņkalna apkaimē patrulējošie kārtības sargi pamanījuši kādu sev jau labi zināmu, pārdesmit gadus vecu “Ford” auto, kas aiztraucies pa Pērnavas ielu. Autovadītājs jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par pārkāpumiem, turklāt zināms tas, ka viņam nav vadītāja apliecības. Šajā gadījumā gan visai drīz atklājies, ka pārkāpējs ir tikpat vērīgs kā kārtības sargi un mēģinājis pavērst situāciju tā, ka nav atradies pie stūres, vēsta raidījums Degpunktā.

Zīmīgi, ka šoferis līdz pēdējam centās apgalvot, ka pie stūres nav sēdies un ir bez vainas, kaut gan benzīntanka kameras norāda pretējo.

Šoreiz gan šoferis, kurš bez auto vadītāja apliecības traucies pa ielām, kā izrādās alkohola reibumā, nebija viens, bet ar kādu dāmu, kura atradusies blakus sēdētāja vietā. Notikuma vietā vēlāk iesaistījusies Valsts policija.

Ekrānšāviņš no video/Degpunktā

32 gadus vecais vīrietis ir aizturēts un nogādāts pie izmeklētājiem. Tostarp likumsargiem radās aktuāli jautājumi par auto atrasto lietu un vielu izcelsmi.