Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Rīgā vīrietis slepus vēro bērnus un publiski pašapmierinās

© Valsts policija

14.augustā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Teikas iecirknī tika saņemta informācija no aculieciniekiem par kāda vīrieša nepiedienīgām darbībām publiskā vietā. Likumsargi nekavējoties ieradās notikuma vietā – Pāles ielā -, kur aizdomīgo vīrieti aizturēja.

Policisti no aculieciniekiem noskaidroja, ka vīrietis esot sēdējis krūmos un pašapmierinājies, skatoties uz garāmgājējiem un bērniem, kuri netālu spēlējušies.

Aizturēšanas brīdī vīrietim mugurā bija specifisks apģērbs - paštaisītas kovboju stila bikses, kurām bijuši izgriezumi priekšpusē un aizmugurējā daļā, tādējādi ļaujot apkārtējiem aplūkot savus dzimumorgānus. Šīs kovboja stila bikses vīrietis esot izveidojis no savām džinsu biksēm.

Rīgas Teikas iecirkņa likumsargi noskaidroja, ka aizdomās turētais vīrietis dzimis 1958.gadā un iepriekš nav nonācis policistu redzeslokā.

Par šādām darbībām vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Valsts policija aicina bērnu vecākus pārrunāt ar savām atvasēm pareizāko un drošāko rīcību, sastopoties ar aizdomīgām personām sabiedriskās vietās. Ja bērnam šķiet, ka viņu kāds novēro vai seko, uzreiz jādodas tur, kur ir daudz cilvēku. Tāpat aicinām iedzīvotājus būt vērīgiem un informēt par aizdomīgām personām, zvanot policijai pa tālruni 110 vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.