Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Īsi pirms Bunkus slepkavības rīdzinieks soctīklos paudis bažas par aizdomīgu automašīnu

© Ilustratīvs attēls

Neilgi pirms maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības kāds Mežaparka iedzīvotājs sociālajos tīklos paudis satraukumu par rajonā manītu aizdomīgu automašīnu, kuras vadītājs fotografējis apkārtni, sestdien vēstīja raidījums "TV3 ziņas", rādot kādā interneta vietnē pārpublicētu ekrānšāviņu no "Facebook" ieraksta.

"Jau trešo dienu šī mašīna braukā par Stokholmas, Glika, Stendera, Visbijas prospektu, ap šo rajonu. Dzeltenā krāsā, fotografē un pēta kaut ko. Speciāli nofočēju viņam redzot, gāju klāt, uzreiz aizbrauca."

"Jau trešo dienu šī mašīna braukā par Stokholmas, Glika, Stendera, Visbijas prospektu, ap šo rajonu. Dzeltenā krāsā, fotografē un pēta kaut ko. Speciāli nofočēju viņam redzot, gāju klāt, uzreiz aizbrauca," rakstījis aizdomīgo automašīnu "Volkswagen" piefiksējušais iedzīvotājs.

TV3 ziņas vēstīja, ka tieši netālu no šīs vietas dzīvojis šonedēļ noslepkavotais Bunkus.

Kā ziņots, Bunkus tika nošauts savā automašīnā "Range Rover" trešdienas, 30.maija, rītā plkst.8.40, Rīgā, pie Meža kapiem.

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V) aģentūrai LETA norādīja, ka, visticamāk, tā bijusi pasūtījuma slepkavība, kas saistīta ar Bunkus profesionālo darbību, bet nevar izslēgt arī citas versijas.

Notikuma vietā redzēta arī kāda furgona tipa automašīna ar tentu, kas neilgi pēc slepkavības tika atrasta degam netālu - pie krematorijas.

Kā novēroja LETA, baltajai "Range Rover", pie kuras stūres bija Bunkus, cauršauts priekšējais stikls vadītāja pusē. Automašīna braukusi virzienā uz Brāļu kapiem, nobraukusi no ceļa labajā pusē, nolauzusi ceļa zīmi un ietriekusies kapu nožogojumā, to sabojājot.

Valsts policija sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 116.panta par citas personas slepkavību, un aicina atsaukties notikuma aculieciniekus vai tos, kuriem ir jebkāda informācija par notikušo.