Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Laika apstākļi

Rīgā naktī gaidāmas pamatīgas vēja brāzmas, citviet sniegputenis

© AFP/ SCANPIX

Nākamajā naktī Vidzemē un Latgalē snigs, brīžiem stipri un puteņos, nakts otrajā pusē sniegs pāries lietū, prognozē sinoptiķi.

Daudzviet Vidzemē un Latgalē sniega kārta palielināsies par 3-6 centimetriem. Ceļi būs apsniguši, slideni, snigšanas laikā būs slikta redzamība. Kurzemē un valsts centrālajā daļā gaidāms lietus. Savukārt Rīgā šonakt gaidāmas vēja brāzmas līdz 20 metriem sekundē, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziemeļrietumu, rietumu vēja brāzmas gaidāmas no plkst.23 līdz plkst.2.

Uz rītu debesis skaidrosies un nokrišņi visā valsti beigsies. Nakts sākumā dienvidrietumu vējš, kas pāries rietumu, ziemeļrietumu vējā brāzmās 9-14 metri sekundē, Vidzemes rietumos 15-19 metri sekundē.

Minimālā gaisa temperatūra naktī -1..+4 grādi, rīta stundās, kad vējš norims un debesis noskaidrosies, vietām Vidzemē līdz -4 grādiem.

Dienā starp mākoņiem uzspīdēs saule, būtisku nokrišņu nebūs. Pūtīs lēns rietumu vējš.

Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency

Maksimālā gaisa temperatūra -1..+3 grādi, piekrastē līdz +5 grādiem.

Rīgā naktī apmācies un gaidāms lietus, uz rītu debesis skaidrosies, dienā nokrišņu nebūs un brīžiem uzspīdēs saule. Naktī stiprs ziemeļrietumu vējš ar brāzmām līdz 13-16 metriem sekundē, dienā lēns rietumu vējš. Minimālā gaisa temperatūra no rīta ap 0..+1 grādu, maksimālā dienā +2..+3 grādi.