Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

ZZS valdi līdzšinējā sastāvā turpinās vadīt Armands Krauze

© F64

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) pilnsapulce pirmdien, 17.jūlijā, vienojās par ZZS valdes sastāvu un partiju apvienības priekšsēdētāju.

Kā portālu nra.lv informē Zaļo un zemnieku savienības preses sekretāre Dace Kārkliņa, ZZS valdē arī turpmākos divus gadus Latvijas Zemnieku savienību (LZS) pārstāvēs Augusts Brigmanis, LZS priekšsēdētājs, ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs, Uldis Augulis, LZS valdes loceklis, satiksmes ministrs, Jānis Dūklavs, LZS valdes loceklis, zemkopības ministrs. Latvijas Zaļā partija (LZP) darbam ZZS valdē izvirzījusi Edgaru Tavaru, LZP valdes priekšsēdētāju, Satiksmes ministrijas parlamentāro sekretāru, Viesturu Silenieku, LZP līdzpriekšsēdētāju, Aizsardzības ministrijas parlamentāro sekretāru, un Ingmāru Līdaku, LZP līdzpriekšsēdētāju, ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieku.

Par ZZS valdes priekšsēdētāju apvienības pilnsapulce uz nākamajiem diviem gadiem atkārtoti apstiprināja Armandu Krauzi, LZS priekšsēdētāja vietnieku, Ministru prezidenta parlamentāro sekretāru.

ZZS pilnsapulce ir apvienības augstākā lēmējinstitūcija. ZZS veido LZS un LZP, apvienībai ir noslēgti sadarbības līgumi ar partiju “Latvijai un Ventspilij”, Liepājas partiju, Līvānu novada apvienību un Daugavpils novada partiju.

ZZS kā LZS un LZP apvienība tika izveidota pirms 15 gadiem - 2002.gada vasarā.