Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Noskaties TIEŠRAIDI; šodien Lembergs paudīs viedokli par politiskajiem procesiem valstī

© F64

Ventspils mērs Aivars Lembergs ("Latvijai un Ventspilj") šodien Rīgā sasaucis preses konferenci, kuras galvenā tēma būs "sarunas un politiskais process valstī".

Preses konferencē Lembergs plānojot runāt par "sabiedriskās politikas dienas kārtības aktuālajiem jautājumiem" un arī par dažādiem apgalvojumiem, kas attiecībā uz viņu pēdējā laikā izskanējuši publiskajā telpā.

Preses konference notiks plkst.13 viesnīcas "Radisson Blu Hotel Latvija" konferenču zālē "Beta-1", Elizabetes ielā 55.

Masu medijiem izsūtīts arī paziņojums, kas parakstīts ar grāmatas "Bailes" autora Indriķa Latvieša pseidonīmu, par preses konferences sasaukšanu tajā pašā laikā un vietā "sakarā ar manas pirmās grāmatas - politiskā trillera "Bailes" fenomenālajiem panākumiem un nākamgad gaidāmo turpinājumu "Vara" ("Bailes-2"). Lembergs, komentējot šo paziņojumu, norādīja, ka tā esot viņa "politisko pretinieku propagandas kampaņa, politisks uzbrukums un mēģinājums neļaut man runāt un paust savu viedokli".

"Tas jāvērtē kopējā kontekstā ar politisko cīņu, kas šogad jūnijā uzņēmusi jaunus apgriezienus saistībā ar 2018.gada Saeimas vēlēšanām," sacīja Lembergs.

Tāpat Ventspils mērs norādīja, ka par telpām viņa preses konferences rīkošanai samaksājusi Ventspils Attīstības aģentūra.