Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Ventspils apkārtnē atjaunota elektroapgāde

© Mārtiņš Zilgalvis/ f64 photo agency

Uzņēmums "Sadales tīkls" izdevies novērst elektroapgādes traucējumus teju 13 000 Ventspils un pilsētas apkārtnē esošajiem iedzīvotājiem.

Kā aģentūrai LETA paskaidroja "Sadales tīkla" preses pārstāve Tatjana Smirnova, šodien plkst.14.18 tika reģistrēts tehnoloģisks traucējums AS "Augstsprieguma tīkls" 110 kilovoltu apakšstacijā "Ventspils", kas izraisīja 110 kilovoltu transformatora atslēgšanos un elektroapgādes traucējumus klientiem aptuveni 13 000 klientu Ventspilī un Ventspils apkārtnē, savukārt otrs apakšstacijā esošais transformators ir atslēgtā stāvoklī, jo "Augstsprieguma tīkls" veic šī transformatora pieslēgumu rekonstrukciju.

Tiklīdz tika saņemta informācija par notikušo, gan "Sadales tīkla", gan "Augstsprieguma tīkla" operatīvās izbraukumu brigādes nekavējoties uzsāka bojājuma lokalizēšanu, lai klientiem pēc iespējas ātrāk atjaunotu elektroapgādi.

Elektroapgādes traucējumi visiem klientiem Ventspilī un pilsētas apkārtnē novērsti plkst.14.41.

Patlaban "Sadales tīkla" un "Augstsprieguma tīkla" personāls turpina veikt elektrotīkla pārbaudi, lai noskaidrotu 110 kilovoltu transformatora atslēgšanās iemeslu.